Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Каквото е необходимо ще направим за защита на българските

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Каквото е необходимо ще направим за защита на българските
Коментари Харесай

Пламен Николов: Искам да направим България просветена страна. Няма аз да съм най-силният, а народът

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Каквото е належащо ще създадем за отбрана на българските жители в Ковид- рецесията. Ще опитаме да обособим Ковид-болници. Това сработи на всички места по света, не беше направено у нас. Нашето мото е " Силата е в истината " - разяснява Ковид-стратегията на Има Такъв Народ излъченият от партията кандидат-премиер Пламен Николов. 

" Ако има обстоятелства, че би трябвало да се извърши здравна активност, тя ще се извърши, само че няма да бъде в ущърб на обществото.

Относно Северна Македония - няма да тормозим своте братя и няма да ги лишаваме от европейско бъдеще, само че ще отстояваме своя интерес посредством проверка на Преспанския договор евентуално. Това няма да е линия на борба. 

Не мисля, че ще бъда най-силният човек в България. Изпълнителната власт е във връзка със законодателната, най-силният е народът. Основно желая да направя България просветена страна. Ще заложим на обучение, нововъведения и просвета. " - даде обещание Николов в отговор на въпросите на водещия Бойко Василев за ковид-кризата, имунизацията, Северна Македония и целите на идващото държавно управление.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР